Stel zelf je eigen Carnaval TOP 100 samen

546

Bepaal jij mee de Carnaval Top 100?


Het is weer tijd voor de gezelligste tijd van het jaar! Straatbeelden worden weer gehuld in geel en groen en de carnavalliedjes weerklinken overal. Maar het is niet alleen gezellig, soms kan het ook vervelend zijn als dezelfde liedjes elke dag opnieuw gedraaid worden.
Vanaf nu hebben carnavalisten de kans om de meest gedraaide carnavalliedjes te bepalen. Sea Fun gaat namelijk een Carnaval Top 100 uitzenden op vrijdag 17 februari vanaf 12 uur. Kies de 20 beste nummers of voeg er zelfs liedjes aan toe!
Dit is jouw kans om invloed uit te oefenen op de meest gedraaide carnavalliedjes van 2023. Laat je stem horen en bepaal jij de Carnaval Top 100!

Vorig artikelVieze Jack – ’t Is Carnaval
Volgend artikelKapittel 2022