HomeCarnaval NieuwsAanvraag financiële steun Hof der Prinsen mogelijk tot 27/2/2022

Aanvraag financiële steun Hof der Prinsen mogelijk tot 27/2/2022

Door de aanhoudende coronacrisis hebben de carnavalscomités bijna overal in Vlaanderen beslist ook dit jaar geen carnaval te houden. “We hebben met het Hof Der Prinsen altijd blijven hopen dat de cijfers in de goede richting zouden gaan, zegt voorzitter Prins Gevi. Jammer genoeg werden de dromen van de duizenden carnavalisten niet verhoord”.

Vele carnavalgroepen zagen de afgelopen weken al hun carnavalbals in het water vallen terwijl de facturen van de kostuums en bouwmaterialen voor de praalwagens bleven binnen komen. Niets om blij van te worden met de huidige houtprijzen.

Toch een Carnavalkrantje

Maar het jaarlijkse carnavalkrantje van het Hof Der Prinsen gaan ze toch uitbrengen. Is dat niet raar nu er geen carnaval is?

“Neen, we hadden de afgelopen weken onze talrijke sponsors zo ver gekregen om in het krantje te adverteren, zegt Prins Gevi. Door het wegvallen van ons kapittel, het kindercarnaval en het carnaval zelf. Hebben we nu wat financiële ruimte die we aan de wagenbouwers willen geven. De carnavalwagens die zich hadden ingeschreven voor de stoet van dit jaar krijgen een duwtje om verder te blijven doen en er in 2023 een extra lap op te geven”!

HIER AANVRAGEN

- Advertisement -