No menu items!

In meer dan 57 gemeenten in Vlaanderen (zo’n 19 procent) geldt er al jaren een absoluut verbod op het gooien van confetti. Voor veel kinderen die carnaval vieren, hoort confetti er dus niet meer bij. Ook carnavalsgroepen mogen steeds minder confetti gebruiken en confettikanonnen zijn al helemaal uit den boze. Knokke-Heist zal zich vanaf 2022 aansluiten bij de gemeenten die confetti verbieden. De gemeenten vinden al die papiersnippers op de grond vuil, moeilijk op te kuisen en slecht voor het milieu. Het gemeentebestuur van Knokke-Heist zou erover nadenken om het verbod te compenseren met extra gooi-snoep!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Discover

Sponsor

Latest

Carnavalstoet 2018

https://youtu.be/qr3mHfbBLvY

Carnavalstoet 2012

https://youtu.be/NDzgM2_dMg4

Vieze Jack komt naar de Apres-Ski Fuif

ViezeĀ JackĀ is de meest sexy feest artiest van de Nederlandse en Vlaamse showbusiness. Waar hij ook komt, met zijn karakteristieke verschijning, ongenuanceerde grappen en sexy...