HomeCarnaval eventsVieze Jack komt naar de Apres-Ski Fuif

Vieze Jack komt naar de Apres-Ski Fuif

Vieze Jack is de meest sexy feest artiest van de Nederlandse en Vlaamse showbusiness. Waar hij ook komt, met zijn karakteristieke verschijning, ongenuanceerde grappen en sexy moves weet hij elke ruimte te verbouwen tot een interactief feest.

Zijn hit ‘Captain Jack’ is meer dan 4,5 miljoen keer bekeken op YouTube en werd bekroond tot de nummer 1 carnavalskraker van 2016.
Na het lanceren van zijn hits ‘Brandweerman Jack’ (2017), ‘Stuntpiloot Jack’ (2018) en ‘De Jack Express’ (2019) is hij niet meer weg te slaan van de podia. Begin 2020 knalde Jack op een sloopkogel de iTunes hitlijst binnen, en veroverde de nr 1 positie met zijn nieuwste feestplaat: “De Hut Verbouwen”.

Vieze Jack is een enthousiast podiumbeest en beschikt over een bijzonder improvisatievermogen dat hij gebruikt om met het publiek te interacteren.
Met meer dan 15 jaar fulltime podiumervaring speelt Jack in een handomdraai de zaal plat en weet hij iedereen om zijn vinger te winden.
Natuurlijk neemt Jack altijd zijn sexy danseressen mee; De Jacketietas!

De 22ste editie van de Apres-Ski Fuif brengt je niemand minder dan VIEZE JACK (Lekker knallen, Captain Jack, De Jack Express,…). Verder de gekende cava- en cocktailbar.

Vergit je klakker niet, Kevin en Koen van Studio Enjoy zorgen voor muzikale ondersteuning !!- VVK: 8€ @ Den Oosthoek, De Meerpaal, Sam Shop en Jann Ric – ADD: 10€

29 oktober, 2021

Apres-Ski Fuif | ZAAL RAVELINGEN

Koudekerkelaan, 8301 Knokke-Heist

- Advertisement -