No menu items!

Eind januari komt hij weer uit! De kleurrijke carnavalskrant. Met foto’s, leuke interviews en verhalen, en veel info over de komende carnaval. Huis-aan-huis verspreid in heel Knokke-Heist in een oplage van 6000 stuks en via Kneistikrant, de digitale krant van onze gemeente.

Om dit financieel haalbaar te maken zoeken we adverteerders. Binnenkort gaan de leden van het Hof Der Prinsen weer de straat op om advertenties te verkopen. Mocht u hier niet op willen wachten of ook interesse hebben om te adverteren? Neem contact met ons op via voorzitter@carnavalheist.be Alvast bedankt!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Discover

Sponsor

Latest

Carnavalstoet 2015

https://youtu.be/R9fCwMquPXc

Carnaval 2008 in beeld

Carnaval 2022, dat zou toch moeten kunnen lukken

Heel wat Knokke-Heistse carnavalisten gaan ervan uit dat het gemeentebestuur volgend jaar carnaval zal kunnen organiseren. Heel wat wagenbouwers zijn de volgende editie nu...

Carnavalstoet 2019

https://youtu.be/5u7mqzaBveI

Carnaval 2006 in beeld